کشمش، انگور خشک شده است که تنها ۱۵درصد رطوبت در آن باقی مانده است. با مصرف روزانه کشمش بخشی از ویتامین ها و مواد مغذی مورد نیاز بدن تامین می شود.
با مصرف روزی ۱۰۰گرم کشمش ۵درصد کلسیم، ۱۵درصد آهن و ۱۶درصد پتاسیم مورد نیاز بدن تامین می شود.
آهن موجود در آن با افزایش آهن بدن با کم خونی مقابله می کند و سلول های فرسوده را بازسازی می کند.
پتاسیم و منیزیم آن ترشح اسید معده را متعادل می کند.
فروکتوز، گلوکز و ساکاروز موجود در آن، منبع طبیعی انرژی است.
بدون چربی، کلسترول و سرشار از فیبر است.
فیبر بالای آن، یبوست را برطرف می کند.
سرشار از گلوکز و فروکتوز است که علاوه بر ایجاد انرژی، سودمند است.
کلسیم آن در شکل گیری استخوان نقش مهمی دارد. کلسیم برای عملکرد عضله، قلب و سیستم عصب ضروری است.
روی موجود درآن رسوب کلسترول را از بین می برد و برای تولید آنزیم ها مهم است.
فلوراید موجود در آن مینای دندان را محکم می کند.
با پوکی استخوان مقابله می کند.
مس، در جذب آهن و سوخت پروتئین به بدن کمک می کند.
منبع طبیعی ویتامین E است که باعث شادابی پوست و مو می شود.
کشمش خاصیت آنتی بیوتیک و آنتی اکسیدان دارد و با ویروس و عفونت های باکتری مقابله می کند.
دارای نوعی فیتوکمیکال است که با پوسیدگی و خرابی دندان مقابله می کند.